Projectmanagement

U wilt dat uw projecten onderdeel uitmaken van de 30% die wél succesvol worden afgerond.

De sleutel om dit te bereiken? Vertrouwen, communicatie, doorzettingsvermogen en het herkennen van orde in de chaos die complexe projecten soms zijn. Hierin versterken wij uw organisatie.

Een sparringpartner voor de juiste projectstrategie 

Omdat uw organisatie continu in ontwikkeling is hecht uw veel waarde aan een onafhankelijke sparringpartner, waarmee u samen een doelgerichte projectstrategie kunt bepalen en uitvoeren. U verwacht een hoge mate van betrokkenheid waarbij wederzijds vertrouwen altijd het uitgangspunt is.

Zorg dat alle lagen van de organisatie de technologie omarmen 

Om de missie van uw organisatie blijvend te kunnen nastreven is het succesvol afronden van verandertrajecten essentieel. Wij begrijpen dit, en snappen ook dat vernieuwingen pas geslaagd zijn als de technologie door alle lagen binnen uw organisatie is omarmd. Dat is een uitdaging, en die gaan we graag samen met u aan. 

Maak ons deelgenoot van uw project en u kunt van ons verwachten dat we proactief met u meedenken. We helpen u bij het vinden van antwoorden, maar stellen u eerst de juiste vragen. Samen boeken we vooruitgang door soms even stil te staan. We houden regie over uw project, coachen betrokken collega’s in het projectteam en onderhouden goede relaties met projectpartijen.

Meeste aandacht voor de fase waar techniek en praktijk elkaar ontmoeten 

Een gedegen voorbereiding is essentieel, maar in de fase waar techniek en praktijk elkaar ontmoeten ligt naar ons idee de kern van uw projectsucces. Samen met u schakelen wij frequent tussen werkvloer en projectpartijen. We informeren u proactief over de voortgang waarbij we u, indien gewenst, de details besparen. Zo kunt u uw organisatie op koers houden en doen wij wat we het liefste doen.  

Martijn Korremans

Vernieuwende veranderaar & Eigenaar
Copyright INNOVERDER 2020 - 2024  |  Privacy Verklaring  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design