Over Innoverder

Bedankt voor uw interesse in mij en mijn bedrijf INNOVERDER!
Net als u ben ik op zoek naar samenwerkingen waarbij we elkaar inspireren, motiveren en blijvend versterken. Beiden denken we hierbij aan de optelsom 1 + 1 = 3. Vertrouwen en respect vormen hierbij vanzelfsprekend het uitgangspunt.

Mijn fundamentele drijfveren zijn het verbinden en versterken van anderen. Ik maak graag onderdeel uit van een groter geheel waarin we samen streven naar vooruitgang, gebruikmakend van digitale technologieën.

Als partner ondersteun en train ik uw collega’s, coach ik uw medewerkers en ben supporter ik van uw organisatie

Als marathonloper en bergbeklimmer verleg ik graag mijn grenzen, doorzetten en afzien hoort daar bij. Als hardlooptrainer en personal coach inspireerde ik ook anderen hun comfortzone te verlaten. Deze ervaringen neem ik mee in de projecten waar ik samen met u, en uw medewerkers aan werk. Ik combineer dit met kennis en kunde op het gebied van marketing, communicatie en trajecten op het vlak van software ontwikkeling, implementatie én het trainen van medewerkers om deze technologische ontwikkelingen te omarmen.

Als partner van uw organisatie zet ik mijn gedrevenheid in om vernieuwingen naar de werkvloer te brengen. Hierbij ondersteun en train ik uw collega’s, coach ik uw medewerkers en ben ik supporter van uw organisatie.

Martijn Korremans

Vernieuwende veranderaar & Eigenaar
Copyright INNOVERDER 2020 - 2024  |  Privacy Verklaring  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design